UPDATE: Fostul deputat de Buzău rănit într-un accident rutier pe DN 2 E 85, la Poşta Câlnău, va fi transportat la București pentru a fi operat

08 septembrie 2017 15:13 De: ,

Fostul deputat liberal de Buzău Titi Holban şi soţia sa au fost implicați într-un accident rutier petrecut vineri dimineață pe DN 2 E 85, la Poşta Câlnău, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Primele date arată că o piesă desprinsă dintr-un tir care circula în faţa autoturismului fostului parlamentar s-ar fi desprins şi a lovit maşina.

UPDATE: 15.13 Medicii de la Spitalul Județean Buzău au decis să-l transfere la un spital din București pe fostul deputat Titi Holban, rănit într-un accident rutier petrecut vineri pe DN 2 E 85 după ce mașina în care se afla alături de soția sa a intrat într-un cap de pod.

Fostul parlamentar a suferit mai multe leziuni la cap având și o fractură de piramidă nazală, motiv pentru care trebuie supus unei intervenții chirurgicale, el urmând să fie transferat cu o ambulanță la un spital din București.
Soția sa, Gica Holban, și ea rănită în accidentul de la intrarea în Poșta Câlnău, rămâne internată în Spitalul Județean Buzău pentru supraveghere medicală. au decis medicii buzoieni.

UPDATE: 13,21  Subcomisarul Gheorghe Colăcel, de la Poliția Rutieră Buzău, a informat că accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Poşta Câlnău, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar mașina s-a răsturnat în șanțul marginal.

“Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean Buzău pentru a li se acorda îngrijiri medicale.  Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul”, a declarat subcomisarul Gheorghe Colăcel, de la Poliția Rutieră Buzău.

Fostul parlamentar a suferit multiple leziuni la cap, torace și abdomen, iar soția sa are mai multe escoriații la față, abdomen și torace.

“În urma accidentului rutier, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău au fost transportate două victime. O femeie de 52 de ani, din Râmnicu Sărat, a suferit multiple escoriaţii, la nivelul feţei, abdomnului, toracelui, este cooperantă, conştientă, stabilă, dar medicii au decis să fie invetigată în continuare. Un bărbat de 53 de ani a suferit multiple leziuni la nivelul capului, toracelui și absdomenului, dar este stabil, conștient, însă medicii au decis să rămână pentru investigații medicale. Nu se știe deocamdată dacă rămân internați, pot fi transferați și la București, nimic nu este cert acum pentru că se fac investigații medicale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.

“Nu știu ce s-a întâmplat, s-a înfipt într-un pod, am auzit o bubuitură puternică şi am iesit afară. L-au tras cei veniți la fața locului de picioare. Ea pare a avea un picior rupt, el avea o umflătură la cap, era numai sânge”, a declarat un martor la accident.

Cei doi soți se aflau într-un autoturism VW şi se îndreptau dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău. La intrarea în localitatea buzoiană Poşta Câlnău fostul deputat de Buzău a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un cap de pod de pe sensul său de mers. Există informaţii că o piesă desprinsă dintr-un tir care circula în faţa autoturismului fostului parlamentar s-a desprins şi a lovit maşina în care se aflau Holban şi soţia sa.

Titi Holban și soția sa au fost răniţi în urma accidentului, fiind transportati de urgență la spital cu ambulanţele, unde medicii le acordă primul ajutor. Medicii spun că cei doi ar fi suferit leziuni care nu le pun viaţa în pericol. 

Titi Holban a fost desputat PNL de Buzău, ales în 2012, însă nu şi-a dus la capăt mandatul, fiind suspendat în urma unor acuzaţii penale. Instanța l-a condamnat definitive în 2016t la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență. El este fratele fostului primar al orasului Râmnicu Sărat, Viorel Holban.

Citește și: Tudose spune că nu pune alcool în gură, nu se uită la televizor și nu citește știrile. Ce le răspunde criticilor

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro