MENIU CAUTĂ

Fostă regină a frumuseţii, condamnată la 13 ani de închisoare. Motivul este incredibil

Distribuie

Sibel Demiralp, în vârstă de 25 de ani,  una dintre cele mai frumoase femei din Turcia face vâlvă în presă cu o acțiune tip mafiot. Fosta regină a frumuseții a ajuns după gratii pentru răpire și șantaj. Ținta a fost un bogat om de afaceri turc. Alte 5 persoane au fost condamnate alături de fosta Miss Eurasia.

Fata de 25 de ani, care a câștigat în 2016 titlul de Miss Eurasia, e una dintre cele 6 persoane care au primit 13 ani de închisoare pentru o afacere murdară. Sibel și complicii săi au ajuns în arest. Un tribunal din Istanbul i-a condamnat pentru șantaj, răpire și alte violențe.

Rolul tinerei regine a frumuseții a fost de a-l ademeni pe afacerist în casa ei, spune The Mirror. Bărbatul a căzut în plasă și, când a ajuns la locuința ei, a fost luat pe sus de cei 5 complici ai fetei. Bijutierul a fost bătut, dezbrăcat și i s-au făcut poze nud. Banda l-a șantajat apoi, cerându-i 240 de mii de lire turcești, adică aproape 40 de mii de Euro, pentru a nu face publice fotografiile.

Victima a plătit cu cardul de credit. După ce a fost eliberat însă, bărbatul s-a dus la poliție și a spus ce s-a întâmplat.

Citește și

Judecătorii lui Liviu Dragnea de la ICCJ. De cine a scăpat președintele PSD și de cine se lovește la judecată

Citește mai multe despre inchisoare pe Libertatea.

Comentarii