Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața. După ce a divorțat de fostul fotbalist, tânăra are o nouă relație. Totodată, Maria Gherman lucrează în Oradea ca designer de încălțăminte, iar afacerea ei este foarte apreciată, scrie ebihoreanul.ro.

 

Fosta soție a lui Mihai Neșu, o nouă relație la trei ani de la încheierea divorțului

După un mariaj de șase ani, Maria Gherman a decis să divorțeze de Mihai Neșu la sfârșitul luni 2012. A depus actele de divorț la doar nouă luni de la accidentarea ca l-a imobilizat pe fotbalist într-un scaun cu rotile, iar procesul s-a finalizat în 2014.

Fostul fundaș al lui Steaua, al lui FC Utrecht și al naționalei României, Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament cu FC Utrecht, din cauza căreia a rămas paralizat de la umeri în jos. Un coleg de la FC Utrecht a căzut peste Minai Neșu, provocându-i internaționalului român o fractură la nivelul celei de-a treia vertebre cervicale. Fostul internațional român nu și-a pierdut niciodată speranța că va putea merge din nou, dar s-a gândit și la celelalte persoane aflate în situații asemănătoare cu a lui.

În vârstă de 34 de ani, Mihai Neșu a înființat o fundație care îi poartă numele și care este dedicată în special recuperării copiilor cu diferite deficiențe locomotorii.

 

O româncă din Vaslui ar putea deveni prima doamnă a Cataloniei

Dacă ştii asta, EŞTI FOARTE TARE! Cum faci un pătrat mutând un singur băţ de chibrit

TESTUL CARE ÎȚI SPUNE ÎNTR-UN MINUT CE ÎȚI REZERVĂ VIITORUL

Urmărește-ne pe Google News