Mihai Neșu a împlinit astăzi 34 de ani. Ce rugăminte are fostul fotbalist imobilizat în scaunul cu rotile

19 februarie 2017 12:33

Născut pe 19 februarie 1983, la Oradea, Mihai Neșu a împlinit astăzi 34 de ani. Fostul fundaș al lui Steaua, al lui FC Utrecht și al naționalei României a suferit o accidentare gravă pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament cu FC Utrecht, din cauza căreia a rămas paralizat de la umeri în jos.

Un coleg de la FC Utrecht a căzut peste Minai Neșu la ședința de pregătire amintită, provocându-i internaționalului român o fractură la nivelul celei de-a treia vertebre cervicale. Fostul internațional român nu și-a pierdut niciodată speranța că va putea merge din nou, dar s-a gândit și la celelalte persoane aflate în situații asemănătoare cu a lui.

Mihai Neșu s-a dedicat trup și suflet unei fundații

Mihai Neșu a înființat o fundație care îi poartă numele și care este dedicată în special recuperării copiilor cu diferite deficiențe locomotorii. Astăzi, pe site-ul fundației a fost publicat un articol care le amintește cititorilor că este ziua lui Mihai Neșu și că pot contribui la recuperarea copiilor donând diferite sume de bani.

Articolul se încheie cu o rugăminte-îndemn în numele fostului fotbalist: “În data de 19 februarie este ziua lui Mihai Neșu. Dăruiește speranță! Trimite un sms gol la 8838. Copiii cu dizabilități îți vor mulțumi!”

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro