MENIU CAUTĂ
09 Dec. 2017 09:50

Maria l-a părăsit pe Neșu după ce a paralizat! Uite cât de bine o duce fosta soție a lui Mihăiță

Distribuie

Maria Neșu a ajuns în Statele Unite ale Americii alături de fratele ei, Mircea.  Pentru că afacerea le merge bine, fraţii au vizitat Chicago şi alte oraşe de pe coasta de est, iar apoi a ajuns la relaxare, în sud, în Florida.

Fosta soție a lui Mihai Neșu, Maria Gherman, și-a refăcut viața. După ce a divorțat de fostul fotbalist, tânăra are o nouă relație. Totodată, Maria Gherman lucrează în Oradea ca designer de încălțăminte, iar afacerea ei este foarte apreciată, scrie ebihoreanul.ro.

 

Fosta soție a lui Mihai Neșu, o nouă relație la trei ani de la încheierea divorțului

După un mariaj de șase ani, Maria Gherman a decis să divorțeze de Mihai Neșu la sfârșitul luni 2012. A depus actele de divorț la doar nouă luni de la accidentarea ca l-a imobilizat pe fotbalist într-un scaun cu rotile, iar procesul s-a finalizat în 2014.

Fostul fundaș al lui Steaua, al lui FC Utrecht și al naționalei României, Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă pe 10 mai 2011, în timpul unui antrenament cu FC Utrecht, din cauza căreia a rămas paralizat de la umeri în jos. Un coleg de la FC Utrecht a căzut peste Minai Neșu, provocându-i internaționalului român o fractură la nivelul celei de-a treia vertebre cervicale. Fostul internațional român nu și-a pierdut niciodată speranța că va putea merge din nou, dar s-a gândit și la celelalte persoane aflate în situații asemănătoare cu a lui.

În vârstă de 34 de ani, Mihai Neșu a înființat o fundație care îi poartă numele și care este dedicată în special recuperării copiilor cu diferite deficiențe locomotorii.

 

O româncă din Vaslui ar putea deveni prima doamnă a Cataloniei

Dacă ştii asta, EŞTI FOARTE TARE! Cum faci un pătrat mutând un singur băţ de chibrit

TESTUL CARE ÎȚI SPUNE ÎNTR-UN MINUT CE ÎȚI REZERVĂ VIITORUL

Loading...
Comentarii