MENIU CAUTĂ

Fostul şef DIICOT Daniel Horodniceanu şi-a depus candidatura pentru funcţia de procuror general

Distribuie

Fostul procuror-şef al DIICOT Daniel Horodniceanu şi-a depus candidatura pentru funcţia de procuror general al României.

În ultima zi de înscrieri, Daniel Horodniceanu a decis să-și depună candidatura pentru funcția de procuror general al României, potrivit Mediafax.

În selecţia pentru şefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au mai înscris până acum actualul procuror general Augustin Lazăr şi procurorul Marian Drilea, de la DIICOT.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este joi, ora 17:30.

Marian Drilea este procuror la DIICOT Braşov și a ajuns în atenţia presei în 2012, după ce l-a interceptat pe preşedintele Traian Băsescu, în dosarul ”Motorina”. În același dosar, l-a anchetat și pe Sorin Blejnar, fostul şef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Augustin Lazăr este actualul Procuror general al României. În urmă cu 10 zile, acesta a anunțat îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al României.

Citește și: GALERIE FOTO | Metroul din Stockholm, cea mai scumpă galerie de artă din lume! Pictură, sculptură, design și graffiti în 90 de stații din subteranul capitalei suedeze

 

 

Citește mai multe despre Daniel Horodniceanu pe Libertatea.

Comentarii