Mergi direct la conținut »
O fotografie cu doi urși din Harghita între cele mai amuzante poze cu animale sălbatice din lume
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fotografie cu doi urși din Harghita între cele mai amuzante poze cu animale sălbatice din lume

O fotografie cu doi urși din Harghita între cele mai amuzante poze cu animale sălbatice din lume

O fotografie cu doi urși din Harghita care se împerechează sub clar de lună a fost aleasă între cele mai amuzante poze cu animale sălbatice din lume în cadrul ediției de anul acesta a Comedy Wildlife Awards

Fotografia cu cei doi uși a fost realizată de  Bence Mate în județul Harghita din România. Organizatorii concursului descriu poza drept ”ursul brun eurasian a încercat să se ascundă într-un tufiș pentru una scurtă, dar a fost prins asupra faptei”.

Bence Mate este un fotograf maghiar, celebru în toată lumea pentru felul în care surprinde sălbaticia de aproape și într-o manieră personală. Numit „fotograful invizibil al vieții sălbatice”, multiplu premiat internațional pentru fotografiile sale, spune că petrece zile, săptămâni sau chiar luni așteptând într-o ascunzătoare pentru a surprinde cadrele pe care le gândește atent.

Fotografia cu cei doi urși din Harghita a fost desemnată între cele mai bune 40 de fotografii în cadrul ediției 2017 a concursului Comedy Wildlife Awards . Aceasta este o ocmpetiție inițiată de fotografii Paul Joynson-Hicks MBE și Tom Sullam, cu scopul de a atrage atenția asupra eforturilor de conservare a vieții sălbatice introducând în același timp și umor în fotografiile vieții sălbatice.

Un concurs similar, dar dedicat animalelor domestice și-a desemnat câștigătorii în luna septembrie. 


Citește și: REPORTAJ EXCLUSIV/ Adevărul crunt despre românul găsit inconștient într-o curte din Londra: ”Am fost bătut încontinuu 14 ore și ținut cu capul în hazna” (FOTO&VIDEO)


Close
Închide
  Close