MENIU CAUTĂ
, de Paul Barbu

FOTOREPORTAJ/ Cele mai exotice coafuri de la Neversea 2018. Festival de hairstyling pe Plaja Modern

Distribuie

Cele mai exotice coafuri de la Neversea 2018. După parada tatuajelor de pe Plaja Modern, acolo unde zilele acestea are loc cel mai mare festival al verii pe litoral, a venit și rândul paradei coafurilor. Fotoreporterul Libertatea.ro a surprins cele mai exotice coafuri de la Neversea 2018, festivalul care are loc în perioada 5-8 iulie, pe Plaja Modern din Constanța. 

Tinerii nu duc lipsă de inventivitate, asta este clar. Cea mai bună dovadă am văzut-o zilele acestea la Neversea, unde cei veniți pe Plaja Modern din Constanța s-au întrecut în cele mai inedite coafuri.

A fost un veritabil festival de hairstyling. Unii băieți au ales stilul rasta, în vreme ce fetele au optat pentru codițe împletite sau cocuri. Cei mai excentrici și-au vopsit părul în culori.

Nu suntem experți în hair-styling, dar ce am văzut la Neversea 2018, ne-a plăcut, mai ales că atât fotograful cât și reporterul au adoptat pentru acest festival, coafurile foarte apreciate în a doua parte a secolul 19 (1850 – 1899), cele despre care Ion Creangă povestea cu atâta nesaț în cuvinte. Stilul ”chilug”, mai exact.

Harta spațiului uriaș în care se desfășoară Neversea 2018.

Programul NEVERSEA 2018 pe zile și ore, îl puteți consulta aici.

Vezi şi programul Neversea de sâmbătă, 7 iulie.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Citește mai multe despre Investigații şi Reportaje și Neversea pe Libertatea.

Comentarii