12 Ian. 2018 08:14

Fratele Biancăi Drăgușanu, bătut de polițiști în Timișoara. Imaginile cu violențele au fost făcute publice | VIDEO

Distribuie

Scenele de o violență ieșită din comun în care fratele Biancăi Drăgușanu este bătut de polițiștii din Timiș au fost făcute publice. Dragoș Bogdan Grațian și un alt tânăr au fost snopiți în bătaie de un subcomisar de Poliție și doi agenți de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, după ce ar fi fost confundați. Oamenii legii, care i-au agresat pe cei doi tineri nevinovați, au fost plasați în arest la domiciliu.

Magistrații Tribunalului Timiș au admis solicitarea Parchetului Militar prin care polițișiti și jandarmii care l-au bătut pe Dragoș Bogdan Grațian, fratele vitreg al Biancăi Drăgușanu, și pe Simuț Radu rămân în arest la domiciliu încă 30 de zile, informează impactpress.ro.

Din imaginile cu bătaia încasată de cei doi tineri în noiembrie 2017 reiese că victimele au fost blocate în trafic la marginea Timișoarei. Fratele vitreg al Biancăi Drăgușanu și un prieten de-ai săi au fost puși la pământ, loviți în repetate rânduri cu pumnii și bocanii și apoi au fost încătușați.

Potrivit sursei citate, cei care au comis faptele sunt subcomisarul Darin Ticu și agenții Gruber Alexandru și Marius Necula, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș, și subofițerul Gavrilă Alexandru Eugen, de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara.

Oamenii legii sunt acuzați de purtare abuzivă. Alături de aceștia, alți trei jandarmi și un polițișt sunt anchetați pentru complicitate la săvârșuirea infracțiunii

Imaginile intrate în posesia procurorilor provin de la sistemul de supraveghere instalat într-o casă situată în apropierea locului în care a avut loc bătaia.

Deși le-au spus polițiștilor că fac o confuzie, tinerii au fost snopiți în bătaie și au ajuns la spital, unde au fost operați. Unul dintre ei a fost internat cu coaste rupte, celălalt cu splina spartă, organ care a trebuit extirpat.


Citește și Cotidianul sârb Blic scrie că Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă. Ponta: „Am primit o calitate onorifică'


 

Loading...
Comentarii