De Livia Lixandru,

O tragedie a avut loc astăzi în viața Mariei Ciobanu și a fiului ei, Ionuț Dolănescu. Tot miercuri, 20 noiembrie, s-a stins din viață și sora lui Ion Dolănescu, Leana, care locuia la Perșinari.

„S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris Maria Ciobanu, pe reţeaua de socializare. Prietenii virtuali i-au transmis condoleanțe și au sfătuit-o să fie puternică.

Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu, în vârstă de 82 de ani, a stat în ultimii ani mai mult în America. Artista a afirmat că mai vrea să stea cel mult doi ani peste Ocean.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, a declarat ”ciocârlia muzicii populare româneşti”, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi:

Iohannis și Dăncilă, confruntare de la distanță. Cum au răspuns cei doi candidați la întrebări comune

Ce apărări mai găsesc judecătorii pentru violatori: vânătăile nu erau de la constrângerea fizică, ci de la faptul că actul sexual s-a petrecut în mașină!

Procurorul pe care Iohannis l-a făcut general în doar cinci ani. A avut o ascensiune uluitoare, deși secţia sa a finalizat un singur rechizitoriu într-un an

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci