MENIU CAUTĂ

Fratele unui fotbalist s-a sinucis. Avea doar 26 de ani

Distribuie

Mihai Vlăduț Subțirică, un tânăr inginer agronom din Dudești, județul Brăila, a fost descoperit spânzurat într-una dintre anexele casei în care locuia.

Acesta a fost găsit mort de un vecin ieri, în jurul orei 15.45, a anunțat debraila.ro. Acesta locuia singur și avea o situație materială bună. El a lăsat un bilet de adio în care și-a prezentat scuze pentru fapta sa.

E fratele unui fotbalist trecut pe la Farul și CS Dinamo

Mihai Vlăduț Subțirică era fratele fotbalistului Tiberiu Subțirică, de la SSC Farul Constanta. Acesta a mai evoluat la grupările la CS Afumați, CS Dinamo, Luceafărul Brăila și Conpet Cireșu.

Pe trupul neinsufletit nu existau urme de violenta, insa, potrivit procedurii, politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand ca, la finalizarea cercetarilor, solutia sa fie clasarea.

Mesajul cutremurător al fratelui

Tiberiu Subțirică a postat, în urmă cu puțin timp, un mesaj răvășitor pe Facebook. 

„Înmormântarea va avea loc mâine 23.02.2019 în comuna Roșiori, Brăila.

Dumnezeu să te ierte! Frățiorul meu drag, tot ce mi-ai cerut a fost să te iubesc necondiționat, iar tu mi-ai oferit totul. Te iubesc! Păcat că acum ai plecat, dar știu că oriunde ai fi, îmi vei da puterea să zâmbesc gândindu-mă la tine. Îmi va fi dor..”, a scris Tiberiu Subțirică.

Mesajul fratelui


Libertatea are corespondent special la Madrid, la Congresul socialiștilor europeni, unde Dragnea și Dăncilă vor fi prezenți. Azi și mâine, socialiştii europeni îşi prezintă viziunea pentru viitorul Europei

Citește mai multe despre Brăila și sinucidere pe Libertatea.

Comentarii