Mergi direct la conținut »
Furt de amploare la un magazin de electrocasnice din Satu Mare. Se crede că aceeași bandă a dat o "lovitură" similară și în alt colț de țară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Furt de amploare la un magazin de electrocasnice din Satu Mare. Se crede că aceeași bandă a dat o "lovitură" similară și în alt colț de țară

Furt de amploare la un magazin de electrocasnice din Satu Mare. Se crede că aceeași bandă a dat o „lovitură” similară și în alt colț de țară

Un jaf ca-n filme a avut loc noaptea trecută, la Satu Mare, unde un magazin de electrocasnice a fost spart. Întreaga operațiune a durat circa un minut, fapt pentru care anchetatorii cred că hoții au lucrat la pont: au știut exact unde să atace.

Jaful a avut loc în jurul orei 5.00 dimineața la magazinul Altex din interiorul hypermarket-ului Auchan, situat pe Drumul Careiului, a informat presasm.ro.

Se pare că au fost trei hoți, toți cu cagule pe cap, care au spart mai multe geamuri securizate, după care au sustras mai multe telefoane și alte obiecte.

Sunt aceiași hoți care au furat și la Slatina?

Criminaliștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție au prelevat probe care ar putea duce la identificarea autorilor. Ei vor studia și camerele video ale Poliției Locale, în încercarea de a identifica o posibilă mașină a autorilor pe șosele. Și asta pentru că există anumite indicii că autorii nu ar fi din județul Satu Mare.

O lovitură similară a avut loc în noaptea de 7 spre 8 ianuarie la Slatina. Dat fiind faptul că modul de operare a fost similar, oamenii legii iau în considerare și posibilitatea ca atacurile să fie comise de aceeași bandă.


Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Close
Închide
  Close