Mergi direct la conținut »
Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Principalul suspect în cazul morții lui Tudor Simionov, Ossama Hamed, se află acum în Iordania. Autoritățile nu știu cum bărbatul a reușit să fugă din Marea Britanie. 

Tudor Simionov a fost victima unui război pentru supremație purtat între grupări rivale de traficanți de droguri. Românul, care lucra ca paznic, a fost înjunghiat mortal de Revelion, în fața unui club în care lordul Eddie Davenport a organizat o petrecere sexuală.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, autoritățile l-au identificat pe Ossama Hamed, în vârstă de 25 de ani, ca principal suspect în cazul uciderii românului.

Ossama Hamed este principalul suspect în cazul morții românului

„Hamed a părăsit țara imediat după incident. Poliția încearcă să-l găsească pentru a-l interoga pentru crima comisă”, a spus o sursă pentru The Sun.

În același caz, poliția londoneză a arestat un tânăr de 26 de ani. Acesta se numește Imran Mostafa Kamel și este fiul lui Abu Hamza, un cleric egiptean de 60 de ani care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață, într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado, pentru acuzații de terorism.

Fost canotor la Dinamo, Tudor Simionov se mutase în Londra în urmă cu două luni, în căutarea unei vieți mai bune. Alți doi paznici, de 37, respectiv 29 de ani, și o femeie de 29 de ani au fost înjunghiați în timpul atacului.


VIDEO/ Iată vila care i-a adus 10 ani de procese lui Antonio Banderas! În cartierul starului de cinema stă și un român


Close
Închide
  Close