Mergi direct la conținut »
Furtună în județul Hunedoara. Acoperișuri smulse, mașini distruse și copaci doborâți de vântul puternic Galerie foto
2imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Furtună în județul Hunedoara. Acoperișuri smulse, mașini distruse și copaci doborâți de vântul puternic

Furtună în județul Hunedoara. Acoperișuri smulse, mașini distruse și copaci doborâți de vântul puternic

Pagube uriașe după furtună în județul Hunedoara. Trei mașini au fost distruse, două acoperișuri au fost smulse de vântul puternic, iar doi copaci au fost culcați la pământ din cauza vijeliei care s-a abătut în noaptea de luni spre marți în Deva.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că furtuna a provocat numeroase stricăciuni și doar șansa a făcut ca nicio persoană să nu fie rănită, informează Agerpres.ro.

„Copacii au căzut pe strada Viilor, iar unul dintre ei a avariat două mașini. De asemenea, două acoperișuri au fost luate de vânt în zona Pieței Centrale din Deva. Unul dintre aceste acoperișuri a căzut peste o mașină”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitan Bogdan Dănăiață.


sursă foto: servuspress.ro


Citește și Denisa Manelista, îngropată în zi de sărbătoare. Semnificație deosebită pentru familiile greu încercate

 


Vijelia a făcut prăpăd și în zona Câmpu lui Neag, din Valea Jiului, unde o gospodărie a fost inunudată. Autoritățile locale susțin că nu au fost semnalate victime sau persoane rănite.

Pompierii militari din Deva și cei din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență  Uricani au fost mobilizați pentru a îndepărta copacii și acoperișurile smulse de vânt.

Județul Hunedoara este vizat de atenționarea cod galben de ploi și vânt puternic până miercuri la ora 3.00.

sursă foto: hunedoaralibera.ro


Citește și EXCLUSIV/ Mama tinerelor blocate în Gaza a intrat în greva foamei și acuză autoritățile de neimplicare. MAE: Există un dialog constant cu Israelul


 

Close
Închide
  Close