MENIU CAUTĂ
25 Ian. 2016 13:21 , de Emil Bodin

America încearcă să iasă din zăpadă | VIDEO

Distribuie

Americanii se întorc la muncă după cea mai mare furtună de zăpadă din istorie

După ce au avut de suportat consecințele celei mai mari furtuni de zăpadă din istorie, americanii sunt pregătiți acum să se întoarcă la muncă.

În New York, starea de urgență este încă în vigoare, primarul orașului declarând că este încă mult de lucru pentru a pune orașul în stare de funcționare.

Cu toate acestea, majoritatea sistemelor de transport sunt așteptate să revină la programe normale.

De asemenea, bursa din New York  se va deschide ca în mod obișnuit.

În Washington DC, pe de altă parte, situația este foarte diferită. Toți angajații federali vor avea o zi liberă pentru a curăța zăpada. Camera Reprezentanților din SUA a anulat ședintele pentru restul săptămânii, în timp ce Senatul a amânat activitatea până miercuri seara. Toate birourile administrației din District of Columbia vor fi, de asemenea, închise.

Autoritatea de Transport Metropolitan din Washington, care operează metroul și autobuzele locale, va oferi doar servicii limitate astăzi. Aceeași va fi situația și pentru liniile de autobuz interurban.

Locuitorii din Washignton nu au văzut o  furtună de zăpadă de asemenea dimensiuni de câteva decenii. Deszăpezirea este foarte lentă și va mai dura ceva timp până când orașul își va recăpata reputația de capitală.

Sursă foto: northfoto.com.

Citește mai multe despre america și zapada pe Libertatea.

Comentarii