De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE 15:30: Răzvan Cuc a discutat cu procurorii anticorupție aproape o oră. La ieșire din sediul DNA, fostul ministru al Transporturilor a spus că nu are nicio legătură cu dosarul de corupție și crede că cei vizați de anchetatori „s-au lăudat că îl cunosc”, scrie Opinia Timișoarei.

„Eu cred că s-a lămurit situația vizavi de lucrurile care au apărut în presă. Nu am nicio treabă cu subiectul menționat. Niște oameni probabil că s-au folosit de numele meu și de funcția pe care o aveam în acel moment. Am venit, am dat declarații, dacă e nevoie voi reveni”, a precizat Razvan Cuc, pentru sursa citată.

Întrebat dacă știa despre numirile pe funcții de la DRDP Timișoara, fostul ministru al Transporturilor a susținut că mai multe persoane s-au folosit de numele lui.

„Haideți să nu extrapolăm. În timpul mandatului am fost preocupat să conduc Ministerul, să merg pe șantiere și să îmi fac treaba. Nu m-a interesat să fac niciun fel de numiri, numirile s-au făcut legal din câte știu eu. Numirile de directori, de directori generali s-au făcut conform ordonanței 109, restul au avut autonomie, directorii din cadrul regionalelor, să își facă propria echipă, să își angajeze, ca să livreze rezultatele care trebuiau făcute. Din ce am văzut în presa și ce mi s-a prezentat au fost mai multe persoane care au găsit de cuviință la momentul acela să se laude cu faptul că mă cunosc, că au vorbit cu mine, ceea ce nu s-a întamplat”, a precizat fostul ministru al Transporturilor.

Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
Recomandări
Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
 

UPDATE 10:50: La ieșirea din sediul DNA Timișoara, Mihai Fifor a declarat că el nu are legătură cu faptele de corupție din acest dosar.

„Nu am nici o legătură cu faptele din acest dosar. Dezavuez ferm faptele din dosar. Era firesc să vin la DNA, sprijin ferm activitatea instituțiilor”, a declarat Mihai Fifor, la ieșirea de la DNA, conform G4media.

UPDATE 10:30: Fostul vicepremier și ministru al Apărării, Mihai Fifor, a ajuns la sediul DNA Timișoara, însoțit de avocat, și a refuzat să facă declarații jurnaliștilor, notează Opinia Timișoarei.

„Sunt invitat în calitate de martor. Ne daţi voie? O să facem declaraţii la ieşire”, a spus Mihai Fifor, la intrarea în sediul DNA Timişoara, conform sursei citate.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
Recomandări
Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
 

La DNA Timisoara a ajuns și Emilian Pintea, fostul șef de cabinet al Cancelariei vicepremierului Fifor, precum și deputatul Luminița Jivan, șefa PSD Caraș-Severin.


Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost ridicat, luni, de procurorii anticorupție de la sediul partidului și dus la audieri la Timișoara.

Potrivit G4Media, procurorii DNA au efectuat luni cinci percheziții în județele Timiș și Arad la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au confirmat, luni, efectuarea a cinci percheziţii, în judeţele Timiş şi Arad, la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 – 2019.

Anchetatorii acuză că liderul PSD Arad cerea ca mita din dosarul de corupție de la DRDP Timișoara să fie trimisă direct la casieria organizației județene.

Citeşte şi:

Sute de mii de români din Marea Britanie, spectatori la alegerile cruciale care le vor schimba viața. ”Mulți vor să plece de aici, nesiguranța îi sperie. Toți vom fi afectați de Brexit”

1 din 5 români a avut o rudă diagnosticată cu cancer, la un moment dat. Doctoriță bolnavă: ”Cancerul la sân e atât de frecvent încât dacă ar fi fosforescent, am trăi ca printre licurici”

Pilele dezvoltatorilor imobiliari | Cum i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean servicii pentru a renunța la plângeri! Procurorii cercetează cazul pentru abuz în serviciu

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile
HOROSCOP
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile