MENIU CAUTĂ

Gabriela Firea a ajuns la spital. Mesajul transmis după intervenția chirurgicală suferită

Distribuie

Gabriela Firea a ajuns la spital, în urma unor probleme de sănătate. Primarul Capitalei a mărturist că a fost tratată de medicii de la două instituții medicale din București, și le-a mulțumit acestora pe Facebook pentru ajutor. Gabriela Firea nu a dat detalii despre suferințele prin care a trecut, dar potrivit unor surse medicale, a suferit o intervenție chirurgicală.

Gabriela Firea a spus că acum se simte bine, grație medicilor de la spitalele Cantacuzino și Colentina. Edilul Capitalei a publicat pe contul ei de Facebook și o fotografie alături de conf. dr. Iulian Brezean, reputat specialist în chirurgie hepatobiliopancreatică.

„Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Am știut că sunteți la fel de buni ca orice centru medical european și nu am greșit având încredere în Dumneavoastră. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare.

În imagine, sunt alături de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu să-i aibă în pază pe toți cei care salvează vii„, a scris Gabriela Firea pe rețeaua de socializare.

Potrivit unor surse, Primarul Capitalei s-a confruntat cu o afecțiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operație laparoscopică și tratament.


Citește și: FOTO/ Povestea IT-istului care a ajuns în National Geographic. Fotografiile sale au făcut înconjurul lumii


 

Comentarii