Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea vrea să candideze pentru un nou mandat de primar al Capitalei
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Gabriela Firea vrea să candideze pentru un nou mandat de primar al Capitalei

Gabriela Firea vrea să candideze pentru un nou mandat de primar al Capitalei

Gabriela Firea a anunțat, joi, la ”Marius Tucă Show”, că va candida din nou pentru postul de primar general al Bucureștilor la alegerile locale din 2020.

De Adrian Ilie,

”Vreau să candidez la Primăria Generală pentru că este firesc să continui ce am început”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a spus că este foarte atașată de proiectele pe care le-a demarat în primii ani de mandat și că vrea să le finalizeze.

”La primăria Capitalei sunt determinată să finalizez tot ce am început. Într-un an-doi se vor putea vedea toate proiectele pe care le-am început”, a spus Firea.

Ea a afirmat că speculațiile privind candidatura sa pentru funcția de șef al statului au început odată cu anunțul făcut de către Liviu Dragnea, în seara alegerilor din 26 mai. Firea susține că a fost luată pe surprindere de afirmațiile lui Dragnea, mai ales că declarația venea la capătul a 8-9 luni de relații foarte tensionate cu fostul președinte al PSD.

”Ar fi păgubos ca peste 8-9 luni președintele partidului să vin să spună că eu aș fi fost cel mai bun candidat la prezidențiale”, a comentat Firea.

Acuzații de ”spionaj medical”

Ea a susținut că, în perioada în care a fost spitalizată, medicii ei au fost abordați din persoane din mediul politic pentru a obține informații legate de starea ei de sănătate

”Credeam că nu mă mai miră nimic, dar am fost surprinsă neplăcut să aflu că au fost persoane importante care au mers în zona medicală să se intereseze privind boala mea și cât de gravă este situația (…) S-au interesat dacă este foarte grav, dacă pot răsufla ușurați că nu voi fi combatant pentru primăria Capitalei sau pentru alte bătălii politice”, a spus Firea.

Close
Închide
  Close