Mergi direct la conținut »
Gafă la Ministerul Transporturilor. Pe pagina de Facebook a fost postată o fotografie cu o autostradă din Polonia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gafă la Ministerul Transporturilor. Pe pagina de Facebook a fost postată o fotografie cu o autostradă din Polonia

Gafă la Ministerul Transporturilor. Pe pagina de Facebook a fost postată o fotografie cu o autostradă din Polonia

Administratorii paginii de Facebook a Ministerului Transporturilor au schimbat, joi, pagina de copertă și au postat una cu o autostradă bine întreținută cu trei benzi. Internauții au observat, însă, foarte repede că fotografia este din Polonia și nu din România.

Imaginea cu Autostrada A4 din Polonia a stat pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor câteva ore, timp în care mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare au comentat și au distribuit-o. Cei care au observat că imaginea nu este din România au oferit chiar și un link de pe Google Street View pentru a-și susține observațiile.

La scurt timp după aceea fotografia a fost ștearsă și înlocuită cu una cu trei avioane care aparțin Aeroclubului României.

Nu este însă prima eroare de acest fel. Anul trecut, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut o gafă similară. Ei au organizat un concurs de fotografie rutieră, dar fotografia cu care l-au ilustrat era cea a unui drum din Canada.


Citește și: Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură. Poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă


 

Close
Închide
  Close