De Petre Dobrescu,

“Evenimentul organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană va fi amânat, în contextul măsurilor de prevenție și al restricțiilor impuse de evoluția epidemiei de Covid-19, interesul pentru siguranța și sănătatea participanților – invitați din industrie, parteneri, sponsori, presă acreditată – și a echipelor implicate fundamentând această decizie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Procesul de votare, “ce implică peste 600 de specialiști din industria cinematografică, va continua, iar data limită va fi comunicată ulterior”, mai spun organizatorii.

Data la care Gala Gopo va fi reprogramată încă nu a fost stabilită.

În cadrul ediției din acest an a Galei Gopo, fusese anunțată, la începutul lunii februarie, premierea actriței Adela Mărculescu, 81 de ani, pentru întreaga carieră.

Printre nominalizările la Premii Gopo se numără lungmetrajele “La Gomera”, regizat de Corneliu Porumboiu, “Heidi”, semnat e Cătălin Mitulescu, și “Monștri” lui Marius Olteanu.

Anul trecut, gala a fost marcată de un scandal: o parte dintre artiști au ieși din sală când pe scenă a urcat trupa Kana Jambe a impresarului de maneliști Dan Bursuc.

Tudor Giurgiu a apărat însă momentul de manele pe care l-a conceput.

Citeşte şi:

Evenimentele în spații închise cu peste 100 de oameni, interzise. Restricții mult mai dure impuse de autorități

România a achiziționat în regim de urgență 200 de ventilatoare și încearcă să-și crească numărul de paturi ATI, care pot face diferența între viață și moarte. Câte avem?

Mesajul emoționant al unui român infectat cu coronavirus. ”Era o șansă bună să fiu cazul 7 din 10 martie. Însă pe mine nu mă anunțase nimeni nimic”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați