MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2011 17:12

George Naghi va fi îngropat în sicriu de 3.000 de euro

Distribuie

Din ordinul autorităţilor locale, astăzi, când afaceristul George Naghi va fi condus pe ultimul drum, circulaţia va fi închisă pe tot traseul cortegiului mortuar. Mai mult, primarul a decretat zi de doliu şi a interzis orice spectacol sau concert, iar instituţiile vor arbora drapelul în bernă.

Va fi zi de doliu în Călăraşi

Reprezentanţii primăriei au repartizat şi un loc de veci pentru milionar, chiar la intrarea în Cimitirul Sfântul Gheorghe, iar ieri, groparii se apucaseră deja de treabă. Au primit indicaţii şi măsurători precise, pentru că sicriul nu e unul oricare! Rudele au dat comandă, în Serbia, de un model de 3.000 de euro, cu aer condiţionat. Capacul frigorific are geam şi e folosit doar la priveghi, după care e înlocuit cu unul normal, din lemn masiv.

Octavian Ursulescu: «Sunt foarte mâhnit»

Vedeta de televiziune Octavian Ursulescu a fost, ieri, la Călăraşi, la priveghiul prietenului său George Naghi. L-am cunoscut acum 25 de ani, pe când era şef de restaurant în Călăraşi. Am multe amintiri, mai toţi artiştii au trecut pe la el, era un tip foarte ospitalier. A finanţat din buzunarul propriu multe festivaluri dedicate muzicii uşoare. Ultima oară l-am văzut de ziua sa onomastică, anul acesta, am făcut un chef pe cinste. Regret nespus moartea sa, sunt foarte mâhnit, mi-am luat rămas-bun de la el', ne-a declarat Ursulescu.

Comentarii