Mergi direct la conținut »
Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2018. Care sunt recomandările MAE
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2018. Care sunt recomandările MAE

Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2018. Care sunt recomandările MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) pune la dispoziţia cetăţenilor români care se deplasează în străinătate, în perioada următoare, Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă 2018.

Potrivit sursei citate, materialul vrea să vină în sprijinul turiștilor străini și conţine recomandări utile pentru călătoriile în afara graniţelor României, precum şi un set de informaţii de interes pentru cele mai frecventate destinaţii turistice din această perioadă, printre care Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Ungaria.

Ghidul poate fi consultat pe pagina web a MAE la rubrica „Sfaturi de călătorie”, secţiunea „Ghiduri de călătorie” (www.mae.ro), precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte cu acest prilej că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (care poate fi descărcată de pe site-ul MAE, www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în ţara în care aceştia se află.

La începutul acestui an, mai mulți turiști români au rămas fără mașini, într-o stațiune montană din Serbia.


Citește și… Surpriză de Sărbători pentru Zina Dumitrescu. „A vorbit cu fiul său la telefon. Vine să o vadă”


 

Close
Închide
  Close