Mergi direct la conținut »
Ghidul MAE pentru Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea

Reguli de conduită în parcul olimpic şi numere de telefon pentru urgenţe consulare pot fi accesate online, în "Ghidul MAE pentru Jocurile Olimpice de iarnă", pus la dispoziţia cetăţenilor români de către Ministerul Afacerilor Externe.

Ghidul MAE pentru Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea prezintă o serie de aspecte practice, deosebit de importante pentru buna desfăşurare a călătoriei în Republica Coreea, precum şi o serie de norme de conduită impuse în incinta Parcului Olimpic, arată un comunicat al MAE.

Cetăţenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada călătoriei în străinătate consultând „Ghidul pentru Jocurile Olimpice de iarnă” postat pe pagina web a MAE, la rubrica „Sfaturi de călătorie”, secţiunea „Ghiduri de călătorie” (www.mae.ro), precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte cu acest prilej că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit pe pagina de web a MAE), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în ţara în care aceştia se află.

Jocurile Olimpice de iarnă se desfăşoară între 9 şi 25 februarie la Pyeongchang, Coreea de Sud.


Citește și: Cine vine, cine pleacă. Schimbările făcute în eșalonul doi de către Dăncilă în primele zile de guvernare

Close
Închide
  Close