Mergi direct la conținut »
Giani Kiriță îl atacă din nou pe Mario Fresh. “De-abia a trecut de școală generală”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Giani Kiriță îl atacă din nou pe Mario Fresh. “De-abia a trecut de școală generală”

Giani Kiriță îl atacă din nou pe Mario Fresh. “De-abia a trecut de școală generală”

Giani Kiriță s-a declarat din nou deranjat de atitudinea lui Mario Fresh.  Antrenorul Războinicilor nu l-a menajat nici în interviul de dinainte de jocul special de la Exatlon, în ediția de luni seara, 28 ianuarie. Cu toate acestea, Giani Kiriță l-a lăudat pe Andrei Boțoacă, cel de la care a pornit cearta.

„Dădea din alea foarte tare. Și lângă urechea mea. Ok, l-am lăsat o dată, de două, de trei ori, dar efectiv mă deranja. I-am zis două vorbe, mi-a zis două vorbe, mi-a plăcut atitudinea lui, eu sunt obișnuit de pe terenul de fotbal cu astfel de certuri.

De ce a mers Mario Fresh la Exatlon

Din păcate, la un moment dat, vine băiatul ăsta, Mario Terci ăsta. Este în Exatlon să se bucure de el, să lase pe alții să se certe că el nu are cum, nici nu a trecut de nivel de școală generală, de-abia a trecut de școală generală”, a spus Giani Kiriță despre Mario Fresh la Kanal D.  Mario Fresh i-a mărturisit colegului său, Andrei Boțoacă, faptul că nu îl va mai băga în seamă pe Giani Kiriță. „O să te bage el”, l-a avertizat Boțoacă pe colegul său.

Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru locul în care vor sta toată săptămână. În timpul probei, un scandal a izbucnit între Giani Kiriță și Mario Fresh. Totul a început când Giubi făcea gălăgie, lovind două termosuri. Giubi și Giani Kiriță au fost la un pas de bătaie, iar Mario Fresh a mers să-l calmeze pe colegul său.

Citește și

Iadul alb i-a lăsat pe români în beznă. Un reporter a fost în weekend într-un sat din județul Ialomița, cel mai afectat de fenomenele extreme din ultimele zile

Close
Închide
  Close