De Mihai Niculescu,

Gigi Becali a anunțat că a achiziționat, pentru început, 2.000 de teste care se vor face la instituția medicală privată pe care o conduce.

“La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2.000 de teste, pentru început”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali este una dintre persoanele publice care s-au implicat în lupta împotriva COVID-19 din România. Finanțatorul de la FCSB spunea că lumea îl suna pentru a-i cere măști și mâncare, pentru că spitalele sunt deficitare la acest capitol. Becali crede că țările ortodoxe nu vor fi lovite atât de grav de coronavirus.

“Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac… Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni.

Dacă Italia, Spania, Franța, Germania și Anglia nu se rezolvă, că la ora actuală nu știm dacă se rezolvă, la revedere fotbal! (…)

Eu am spus că în țările ortodoxe nu va fi boala așa de grea. Uite Belarus, uite România, uite Serbia… nu moare lumea așa. Noi avem un înger păzitor”, a explicat Gigi Becali.

Sursa foto: Hepta

Citeşte şi:

Cum se pot proteja proprietarii de apartamente? Un patron vrea să transforme în spații de carantină locuințele dintr-o clădire unde stau persoane de peste 65 de ani și un bebeluș

Articolul din Ordonanța Militară care nu poate fi pus în aplicare. Primăriile din București trebuie să înceapă de azi să monteze dozatoare cu dezinfectant la scările de bloc, dar nu au de unde să le cumpere

Suceava este în carantină totală. Peste 164.000 de români, blocați în 9 localități

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați