MENIU CAUTĂ

Gigi Becali atacă dur: „Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că suntem proști”

Distribuie

Omul de afaceri Gigi Becali a lansat un atac dur vizavi de dificultatea cu care se dezvoltă lucrurile în România.

Gigi Becali a vorbit despre starea gazonului de pe Arena Națională. În acest context, omul de afaceri a reacționat extrem de dur la adresa celor aflați la conducere în România.
”Problema se poate rezolva dacă o să-i dea lui Becali (nr – Arena Națională). Câți bani vreți, sau ce trebuie. Ne costă atât. Îmi dați mie și mă ocup eu. Mai bag eu de la mine să nu se supere nimeni, 50.000 – 100.000, 200.000 de euro pe an. Nu contează! Bag 200.000 de euro pe an de la mine și avem gazon și noi, și echipa națională. Așa se poate rezolva! Dacă stadionul nu are stăpân, praful se alege, mai ales în România.

Suntem prea proști față de ei (nr – de occidentali). Se vede de 30 de ani. Suntem proști, ce să facem. Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că suntem proști. Uită-te la prim ministru, la miniștri. Nu putem să facem ca ei, dar nici un gazon nu putem?

Nu știu ce șanse sunt (nr – să se poată ocupa el de gazon). Eu v-am zis soluția pe care o propun eu și pe care o văd bună în acest caz. Până la urmă contează să avem un gazon bun, nu?. Să se ocupe Becali. Dar e greu. După aia merge cineva la DNA și spune că Firea i-a dat lui Becali stadionul.

Asta e singura soluție că altfel nu face nimeni. Pe ăia de la Federație nu-i interesează!”, a afirmat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

 


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


 

Citește mai multe despre arena nationala, conducere și miniștri pe Libertatea.

Comentarii