Mergi direct la conținut »
Contractul dintre Gabriela Firea și Gigi Becali pentru Arena Națională, în vizorul DNA. Procurorii au cerut documente
Ştiri Libertatea > Ştiri > Contractul dintre Gabriela Firea și Gigi Becali pentru Arena Națională, în vizorul DNA. Procurorii au cerut documente

Contractul dintre Gabriela Firea și Gigi Becali pentru Arena Națională, în vizorul DNA. Procurorii au cerut documente

Contractul dintre Gabriela Firea și Gigi Becali pentru Arena Națională, în vizorul DNA. Procurorii anticorupție au cerut, pe 29 iunie, acte de la clubul FCSB și Primăria Capitalei, în legătură cu protocolul încheiat între cele două părți și dezvăluit de Gazeta Sporturilor

Jurnalistul Cătălin Tolontat scrie, pe blogul său, că procurorii au solicitat atât protocolul dintre FCSB și Primăria Capitalei, cât și contractele care au urmat, precum cele prin care FCSB a achiziționat aceleași servicii de îngrijire a gazonului pentru propria bază, din ”Berceni”.

Într-un comunicat, Primăria Capitalei spune: „Tot ce facem, în general, dar si in acest caz, facem în folosul cetățenilor și manifestăm respect față de modul în care sunt cheltuiți banii publici, legal si eficient”. Puteți citi comunicatul integral la sfârșitul textului.

Citește comunicatul integral pe tolo.ro.

Gigi Becali, stăpân pe Arena Națională

”Am Arena Naţională, cu Firea primar, fina mea”, se lăuda Gigi Becali, potrivit dezvălurilor făcute de tolo.ro. Nu au fost vorbe în vânt, pentru că protocolul semnat cu Municipalitatea condusă de Gabi Firea confirmă acest lucru. Gigi Becali nu scoate nici un ban din buzunar și toate cheltuielile stadionului, până și băiatul care trage liniile pe gazon e plătit din banii bucureștenilor.

Citește mai mult: Gigi Becali e deja stăpân pe Arena Națională cu acte în regulă. ”Am Arena Naţională, cu Firea primar, fina mea”

De cealaltă parte, instituția condusă de Gabriela Firea precizează că protocolul încheiat cu echipa lui Becali este temporar și urmează să fie demarată o licitație publică pentru întreținerea Arenei Naționale. Mai mult decât atât, Firea susține că Municipalitatea nu a investit bani de la buget pentru mentinerea suprafeței de joc la standarde optime de funcționare.

Citește mai mult: Dovezile de atribuire către Gigi Becali a stadionului Arena Națională, falsuri pentru Gabriela Firea. Primăria susține că nu pierde bani de la buget pentru nașul Gigi

Close
Închide
  Close