De Adrian Ilie,

„Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestație în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,16 ianuarie 2020”, se arată în minuta instanței.

Becali a mers joi la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecătorească, el având mai multe interdicţii după ce şi-a executat pedeapsa cu închisoarea.

„Vin la Înalta Curte fără belele, vin cu pace, pentru albire. Înseamnă mare lucru (n.r. reabilitarea). Adică e o mică îndreptare. (n.r. – are) interdicțiile de a alege și a fi ales. Și atât, de fapt. Funcție de demnitate publică nu mă interesează. Să aleg – să zicem așa și așa. Nu e mare lucru (n.r. să candidez)”, a declarat omul de afaceri la sediul Înaltei Curți, potrivit Mediafax.

Acesta a explicat și de ce cere acum reabilitarea și nu a așteptat să se împlinească termenul de drept. „Păi trebuie, dacă nu ceri nu iei niciodată. Trebuie să aștepți cinci ani pentru reabilitarea de drept. Dacă aștept, Doamne ferește, mai face un dosar, zice că ești recidivist. Eu am făcut pușcărie degeaba și de aia am venit să cer reabilitarea”, a afirmat Gigi Becali.

Gigi Becali a fost eliberat din închisoare în 2015, după ce a executat o treime din pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul schimbului de terenuri cu MApN și a primit, ulterior, un spor de câteva luni în dosarul Valiza și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina.

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine