MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2014 17:19

Gigi, faci pact cu «Diavolul» ca să îţi vezi fetele?

Distribuie

Până să ajungă unul dintre locatarii puşcăriilor Jilava-Bucureşti şi Poarta Albă, “cazări” decise în funcţie de multele apeluri făcute în speranţa că va fi eliberat condiţionat, Gigi Becali declara răspicat, în stilu-i spumos care- l caracterizează, că nu se va apropia niciodată de internet, pe care-l consideră “lucrarea Diavolului”.
Acum, viziunea finanţatorului Stelei, care are de ispăşit o condamnare de trei ani şi jumătate, despre discuţiile în spaţiul virtual s-ar mai putea schimba odată cu aprobarea legii care dă undă verde puşcăriaşilor la folosirea internetului în spatele gratiilor.
Dorul de familie va învinge netul?
Dorul de soţie, de cele două fete şi de mama sa, cărora nu le-a permis să-l vadă în puşcărie, familie pe care o protejează, spunea el, de experienţe traumatizante, şi multele cereri de eliberare condiţionată eşuate s-ar putea ca până la urmă să-l aşeze pe Gigi în faţa unui calculator pentru o vizită la vorbitorul virtual.
Convins că fetele sale nu vor respira niciodată aerul unei închisori venind să-l vadă în suferinţă la vorbitor, Becali s-ar putea astfel să facă pact cu “Diavolul” întruchipat de internet şi, cu inima strânsă, să accepte totuşi să-şi vadă familia, de câte ori îi va permite regulamentul, cu ajutorul webcam-urilor.
Dacă Gigi Becali va apela la avantajele întâlnirilor în spaţiul virtual pentru a-şi vedea fetele rămâne de văzut. Probabil că dorul de familie îl va face să uite că internetul este acea “lucrare a Diavolului” de care el se fereşte atât de mult.

Interlopii îşi vor coordona afacerile din celule?

Dreptul ca puşcăriaşii să poată folosi internetul s-ar putea repercuta asupra unor anchete aflate în derulare. Un interlop, de exemplu – care, cu siguranţă, nu va putea rata oportunitatea de a avea oficial acces la internet -, va putea sta cu laptopul sub nas şi îşi va putea coordona, chiar din celulă, locotenenţii de afară. Un limbaj codat va suficient pentru ca mesajele să ajungă la cei din libertate, iar ancheta în cazul respectiv să fie zădărnicită.

Prostituatele, doar amendate contravenţional

„Fetiţele' care, la margine de drum, agaţă clienţi pentru o partidă de amor plătit nu vor mai lucra' cu teama de a ajunge pentru câţiva ani la puşcărie. De la 1 februarie, noul Cod Penal nu va mai incrimina prostituţia, ci doar proxenetismul şi traficul de persoane. Astfel, curvele prinse-n fapt vor risca doar o amendă contravenţională care, dacă nu va fi plătită, va fi transformată în ore de muncă în folosul comunităţii.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii