MENIU CAUTĂ
, de Daniel Ionașcu

VIDEO/ Google relansează ochelarii inteligenți Google Glass, acum într-o nouă versiune

Distribuie

Google relansează ochelarii inteligenți Google Glass, gigantul american al internetului lansând acum versiunea Enterprise Edition (EE -Ediția pentru companii - n.r.).

Aceasta a fost anterior testată de către companii precum Boeing, DHL, General Electric, AGCO și Volkswagen, iar acum vine cu o cameră mai bună, adică de 8 megapixeli față de 5 megapixeli, cât era pe ediția anterioară, o baterie care ține mai mult, o versiune mai rapidă de Wi-Fi și un procesor, plus un led roșu care se aprinde atunci când camera înregistrează, arată The Verge.


Citește și: Cum arată iPhone 8. Noi fotografii scurse pe internet


Ochelarii inteligenți Google Glass au fost relansați

Google relansează ochelarii inteligenți Google Glass, acum într-o ediție destinată special companiilor FOTO: Wired

O noutate este că partea electronică a ochelarilor este încastrată într-un segment modular, numit Glass Pod, care poate fi detașat și reatașat pe diverse alte rame de ochelari, fiind compatibilă atât cu ochelari de vedere, cât și cu cei de protecție, destinați construcțiilor sau segmentului industrial.

Potrivit unui raport al Forrester Research, circa 14,4 milioane de muncitori americani vor purta ochelari inteligenți, potrivit revistei americane Wired.

Fiind doar un produs de teste destinat companiilor, noua versiunea a Google Glass nu are un preț, deoarece nu poate fi achiziționată de undeva. Ediția originală costa 1.500 de dolari.


Citește și: EXCLUSIV/ O analiză completă. Cum ar trebui impozitată Biserica în România


Citește mai multe știri din categoria Gadgeturi&Internet.

Citește mai multe despre Google și ochelari pe Libertatea.

Comentarii