MENIU CAUTĂ

VIDEO | Grapini a intrat în față la secția de votare și s-a certat cu cei aflați la coadă: „Of, Doamne!”

Distribuie

Maria Grapini, unul dintre candidații PSD la alegerile europarlamentare, n-a vrut să stea la coadă pentru a-și exercita dreptul de vot. Gestul ei a atras mânia altor votanți, aflați la coadă, care i-au bătut obrazul.

Ea a venit la vot la orele serii, însoțită de soțul ei. „Stimată doamnă, suntem și noi aici”, i-a spus o femeie, care aștepta în dreptul ușii.

„Stimată doamnă, secția de votare…, aici se votează, era un singur domn și nu era nimeni în ușă. Îmi cer scuze”, a răspuns Maria Grapini, iar apoi a plecat, fără a da declarații presei. „Off, Doamne! La revedere”, a mai spus Grapini.

Imaginile arată că în respectiva secție de votare, de la Liceul Teoretic „William Shakespeare” din Timișoara, era o coadă serioasă. Maria Grapini a dat mâna când a plecat cu câțiva dintre cei în fața cărora intrase.

Maria Grapini a preferat să voteze doar la alegerile europarlamentare, și nu și pentru referendum.


Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

VIDEO | Cum se votează la alegerile europarlamentare şi la referendum

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Corespondențe pentru Libertatea din mai multe țări unde votează români: Spania, Franța, Estonia, Finlanda și Suedia! Cum explică românii de afară dorința lor de a vota

Alegeri europarlamentare 2019. De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaţilor care au schimbat viața oamenilor din UE

Citește mai multe despre maria grapini, Alegeri europarlamentare și vot pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii