Mergi direct la conținut »
Gropi acoperite cu pământ, pe un drum din Maramureș. Muncitorii au fost sancționați
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gropi acoperite cu pământ, pe un drum din Maramureș. Muncitorii au fost sancționați

Gropi acoperite cu pământ, pe un drum din Maramureș. Muncitorii au fost sancționați

E scandal după ce mai multe gropi acoperite cu pământ, pe un drum din Maramureș au fost filmate de un localnic revoltat de modul în care este reparată șoseaua. Consiliul județean Maramureș a decis să sancționeze echipa de muncitori și șeful de echipă care au plombat cu pământ gropile de pe drumul județean 187 din zona Valea Ruscovei.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a aflat de la administratorul responsabil cu drumurile județene că muncitorii aveau toate materialele necesare pentru a asfalta șoseaua. Odată ce șeful de echipă a plecat la o altă lucrare, oamenii au folosit, în loc de nisip, altceva pentru a acoperi gropile din asfalt.

„Muncitorii și-au continuat treaba singuri, însă nu au corelat corect cantitățile de piatră cu cele de nisip. Mai aveau la dispoziție, pentru gropi, piatră fără nisip și s-au gândit să continue, folosind în loc de nisipul adecvat, pământ sau material antiderapant rămas în zonă, încă din iarnă”, a precizat, pentru actualmm.ro, Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Muncitorii și șeful de echipă au fost sanționați, iar lucrările în zonă au fost refăcute, susține președintele CJ Maramureș.

„DJ 187 pe Valea Ruscovei este unul dintre cele mai proaste drumuri județene din Maramureș, dar acest lucru nu este de acum, ci problemele există de zeci de ani”, a precizat Gabriel Zetea.

Drumul Județean 187, pe Valea Ruscovei, beneficiază de o finanțare de aproape 15 milioane de euro pentru reabilitare. Lucrările sunt preconizate să înceapă în primăvara lui 2019.

Vezi aici cum acoperă muncitorii o groapă de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală.


Citește și REPORTAJ/ Ionela Prodan, “Lelia ale Tache Prodan”, jelită de oamenii din Dăbuleni, localitatea sa natală (FOTO&VIDEO)


 

Close
Închide
  Close