Guru Gregorian Bivolaru, la ieșirea din Penitenciarul Bistrița: “Nu sunt vinovat”

13 septembrie 2017 11:24

Guru Bivolaru a fost pus în libertate. Fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, care executa o pedeapsă de 6 ani de închisoare, a fost eliberat condiționat.

Decizia de eliberare condiționată a liderului MISA a fost pronunțată în 7 septembrie de Judecătoria Bistrița și nu a mai fost contestată de procurori la Tribunal, astfel că a rămas definitivă.

Astfel, Gregorian Bivolaru a fost pus în libertate, miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.00, după ce la Penitenciarul Bistrița, unde era încarcerat, a ajuns decizia Instanței de eliberare condiționată.

“Nu sunt vinovat”, a declarant acesta, la ieșirea din penitenciar, precizând că nu va da Statul în judecată.

Tot el a spus ce va face acum, după eliberare: “Voi scrie cărți”. Bivolaru a stat în penitenciar un an și două luni.

În iulie 2016, Gregorian Bivolaru a fost extrădat din Franța și a început să execute pedeapsa de șase ani de închisoare în dosarul în care a fost condamnat pentru act sexual cu un minor. La trei săptămâni după ce a ajuns în spatele gratiilor, a depus o contestație la executare la Tribunalul București.

Liderul MISA a fost prins în Franța, pe 26 februarie 2016, și a fost extrădat în vederea executării pedepsei de șase ani de închisoare, pe care a primit-o în iunie 2013 prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Bivolaru a mai fost judecat într-un dosar de trafic de persoane, însă, în 2015, a fost achitat de Tribunalul Cluj.

Fondatorul MISA a fost condamnat, în 1977, la un an de închisoare pentru multiplicare şi răspândire de materiale pornografice, de ocultism şi magie neagră şi în 1984 a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare pentru că evadase din sediul Securităţii. Imediat după Revoluţie, Bivolaru a înfiinţat MISA, care a ajuns să adune peste 40.000 de simpatizanţi, din ţară şi străinătate.

FOTO: Antena 3 – captură video


CITEȘTE ȘI.. Cât costă o noapte de amor cu un fotomodel? Dezvăluirile care au provocat un scandal monstru în lumea modei


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro