Mergi direct la conținut »
Noul prefect al Bucureştiului este Stana Sever Romulus
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Noul prefect al Bucureştiului este Stana Sever Romulus

Noul prefect al Bucureştiului este Stana Sever Romulus

Guvernul a adoptat, miercuri, o hotărâre privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al Municipiului Bucureşti de către Stana Sever Romulus, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

De Valentina Postelnicu,

Acesta a fost consilierul primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. În 2012 era director executiv la Primăria Popeşti Leordeni, şi, mai apoi, consilier în cadrul ANSVSA, din 2014.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Romulus Sever Stana avea un apartament în Capitală, luat cu credit imobiliar, de 57 de mp. Soţia lui este poliţist local la Primăria Sectorului 6.

Numirea lui Sever Romulus Stana în funcţia de premier vine după ce fostul prefect, Speranţa Cliseru, şi-a încheiat mandatul, în luna decembrie.

Speranţa Cliseru a intrat în conflict cu ministrul de Interne, Carmen Dan, în vară, după protestul Diasporei, din 10 august.

Atunci, Prefectul Capitalei a decis ca forțele de ordine să îi disperseze pe protestatarii prezenți la mitingul diasporei. Ministrul Carmen Dan spunea, după evenimentele din 10 august, că Speranța Cliseru este cea care a semnat ordinul pentru intervenția în forță a jandarmilor, în timpul protestului din 10 august, din Piața Victoriei.

Citeşte şi: VIDEO | Suflet de camionagiu. Cum păstrezi iubirea când ești căsătorit cu autostrada

Close
Închide
  Close