De Mihai Niculescu,

Incidentul se numără printre cazurile din ce în ce mai numeroase în care persoane străine se infiltrează în sistemele de securitate şi supraveghere fără ca proprietarii să prindă de veste, arată CNN și Mediafax. Producătorul camerei Ring susține însă că aceasta este sigură și de vină pentru asemenea situații sunt parolele slabe alese de utilizatori.

Mama fetiţei, asistenta medicală Ashley LeMay, a povestit că a instalat camera în dormitorul fiicei sale pentru a o supraveghe în timp ce lucrează în tura de noapte. „M-am documentat foarte mult înainte de a alege modelul acesta. Chiar mă simţeam în siguranţă”, a spus ea.

Intrusul a pătruns în sistem la doar patru zile după ce familia instalase dispozitivul. Momentul în care acesta vorbeşte cu Alyssa, a rămas stocat în memoria camerei de supraveghere. „Cine e acolo?” a întrebat ea. „Sunt prietenul tău cel mai bun, Moşul”, i-a spus vocea. Hackerul a continuat să îi vorbească fetei, încurajând-o să distrugă încăperea.

Copilul s-a speriat şi a început să îşi strige mama. „Când am văzut totul, mi-a stat inima…” a mărturisit aceasta.

Citeşte şi:

Ce s-a întâmplat în România cu dosarele ”grele” în care erau implicate multinaționale. O scurtă trecere în revistă după clasarea Rompetrol 2

Vedetă din România cu imagine impecabilă, cooptată de armata pakistaneză ca să-i facă publicitate împotriva Indiei în conflictul periculos din Kashmir!

Ce urmează după victoria uriașă a lui Boris Johnson în alegerile din Marea Britanie: ”Brexit fără dacă, fără dar, fără poate”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor