De Petre Dobrescu,

Unul dintre ei i-a trimis prietennului său un „colet” special, un sul de hârtie igienică, folosind o dronă, a notat Business Insider.

Ian Chan, cel care a primit acest pachet de la prietenul său pe calea aerului, susține că expeditorul este foarte priceput în conducerea dronelor. „Mi-a spus doar să ies pe balcon!”, a dezvăluit Ian Chan.

https://twitter.com/i/status/1242897557463773186

În SUA, ca și în multe alte țări, oamenii sunt obligați să stea în propriile locuințe. S-au înregistrat peste 62.000 de infectări cu noul coronavirus. 888 de persoane au decedat, dintre care 58 în California.

Oamenii mai au, teoretic, de stat în izolare până pe 7 aprilie, dar autoritățile au spus că termenul se poate prelungi.

Citeşte şi:

Harta cu spitalele afectate din România. Ministrul desemnat Nelu Tătaru le va cere medicilor infectați și fără simptome să trateze pacienții cu COVID-19

Alertă în București. Pacienți care fac dializă duși într-un centru de carantină, după ce au fost amestecați pozitivii de COVID-19 cu cei negativi

“Va fi jale!” Avertisment dur în criza COVID-19 al Ramonei Ionescu, director demisionar al Spitalului de Boli Infecțioase Brașov: “Riscul major sunt microbii multidrog rezistenți din secțiile ATI ale spitalelor românești”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres