De Ana Hațeg,

Măsura pare extremă, însă și situația care le-a dictat este excepțională, explică patronul unei firme de securitate, David Levenberg: “E o reacție firească a supermarketurilor la acțiunea populației, care, speriată de coronavirus, dă năvală și cumpără tot, face stocuri, fără a se gândi că marfa nu e în cantități nelimitate și au nevoie și alții de produse alimentare și de igienă”.

Unii cumpărători sunt foarte agresivi. E nevoie de cineva care să-i pună la punct, altfel, lucrurile, scapă de sub control.

David Levenberg, patronul firmei de securitate Center Security Services:

În magazinele din Ohio au fost devalizate în special rafturile de vin și de hârtie igienică, de când a fost impusă izolarea, din cauza pandemiei de Covid-19, așa că o parte a foștilor polițiști angajați pe post de gardieni au fost plasați tocmai în aceste zone, cu ordine clare de a limita numărul de sticle/baxuri de hârtie pe cap de cumpărător și de a interveni în cazul unor eventuale încăierări.

Și poliția a decis să ia măsuri pentru a preveni incidentele la supermarketuri. Pe tot teritoriul Americii, unde s-au semnalat probleme de acest gen, departamentele de poliție au trimis patrule în zonele magazinelor alimentare și de produse de uz casnic.

Citeşte şi:

Imaginile babiloniei de la Suceava. Zeci de cadre medicale se înghesuie la coadă la testare. ”Ne-au chemat la 7:30 și au început testarea pentru COVID-19 la 9:50”

Cum resimt criza coronavirusului Cristina şi Ionuţ, oameni fără adăpost şi fără acces la îngrijire medicală. Când Gara de Nord e gară pentru doi

COVID-19 versus gripă: Un profesor de terapie intensivă explică de ce nu pot fi comparate cele două

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate