Mergi direct la conținut »
Hellvig, Kovesi și Coldea, martori în dosarul Black Cube; Coldea a dat declarații pe 8 martie - surse
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Hellvig, Kovesi și Coldea, martori în dosarul Black Cube; Coldea a dat declarații pe 8 martie - surse

Hellvig, Kovesi și Coldea, martori în dosarul Black Cube; Coldea a dat declarații pe 8 martie – surse

Directorul SRI, Eduard Hellvig, Laura Codruţa Kovesi, şef DNA şi fostul prim adjunct al SRI, Florian Coldea, au fost audiaţi, ca martori, în dosarul Black Cube în care este inculpat fostul șef din SRI, Daniel Dragomir, spun surse judiciare pentru Libertatea.ro

De Cătălin Lupășteanu,

Potrivit surselor citate cei trei au dat declarații recent în acest caz. Acestea afirmă că fostul adjunct din SRI, Florian Coldea ar fi vorbit cu procurorii de la crimă organizată chiar în 8 martie.

Hellvig confirmă oficial

„Domnul director al Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a fost la data de 28 februarie la sediul DIICOT, pentru a da declarații în legatură cu dosarul Black Cube.

În cadrul declarațiilor, domnul Eduard Hellvig, a reiterat faptul că nu are nicio implicare în acest dosar și că își exprima totala disponibilitate pentru a sprijini orice instituție a statului român în demersurile sale legale”, a transmis directorul Serviciului prin purtătorul de cuvânt al instituției.

EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale” pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii”

Close
Închide
  Close