Mergi direct la conținut »
Hoțul care a jefuit o casă de pariuri din Constanța a fost prins. Furase o sumă mare de bani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Hoțul care a jefuit o casă de pariuri din Constanța a fost prins. Furase o sumă mare de bani

Hoțul care a jefuit o casă de pariuri din Constanța a fost prins. Furase o sumă mare de bani

Poliţiştii constănţeni au reuşit să-l prindă pe autorul jafului de la sala de jocuri de noroc din comuna constănţeană 23 August, comis în urmă cu aproximativ o lună, acesta fiind un tânăr în vârstă de 18 ani. El a fugit atunci cu aproximativ 9.000 de lei.

În dimineaţa zilei de 24 aprilie, în jurul orei 4.30, un individ cu cască de motociclist pe cap a jefuit, sub ameninţarea unui cuţit, o casă de pariuri din comuna 23 August. El a pătruns în incinta societăţi comerciale cu profil jocuri de noroc, după ce, în prealabil a oprit sursa de electricitate.

Prin ameninţare cu un cuţit, tânărul l-a legat pe casier şi a sustras aproximativ 9.000 de lei, bani reprezentând încasările din ziua respectivă.

Tânărul va fi judecat și pentru privare de libertate

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că vinovat de comiterea infracţiunii este un tânăr în vârstă de 18 ani, din 23 August.

La data de 15 mai, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii 23 August si a municipiului Mangalia.

Ulterior, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsite de libertate în mod ilegal. El va fi prezentat, joi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a notat mediafax.


Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

Close
Închide
  Close