În dimineaţa zilei de 24 aprilie, în jurul orei 4.30, un individ cu cască de motociclist pe cap a jefuit, sub ameninţarea unui cuţit, o casă de pariuri din comuna 23 August. El a pătruns în incinta societăţi comerciale cu profil jocuri de noroc, după ce, în prealabil a oprit sursa de electricitate.

Prin ameninţare cu un cuţit, tânărul l-a legat pe casier şi a sustras aproximativ 9.000 de lei, bani reprezentând încasările din ziua respectivă.

Tânărul va fi judecat și pentru privare de libertate

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că vinovat de comiterea infracţiunii este un tânăr în vârstă de 18 ani, din 23 August.

La data de 15 mai, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţii 23 August si a municipiului Mangalia.

Ulterior, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsite de libertate în mod ilegal. El va fi prezentat, joi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, a notat mediafax.


Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit