Mergi direct la conținut »
Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din localitatea 23 August din Constanța. Hoțul a întrerupt curentul, înainte de a da lovitura
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din localitatea 23 August din Constanța. Hoțul a întrerupt curentul, înainte de a da lovitura

Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din localitatea 23 August din Constanța. Hoțul a întrerupt curentul, înainte de a da lovitura

Un bărbat este căutat de Poliție, după ce miercuri dimineața a pătruns înarmat cu un cuțit într-o sală de jocuri de noroc din localitatea 23 August din Constanța și a amenințat casierul cu moartea. Individul a furat toți banii din încasări și apoi s-a făcut nevăzut.

De Răzvan Mihalașcu,

Atacatorul, care avea o cască de motocicletă pe cap, a întrerupt alimentarea cu energie electrică a unei săli de jocuri de noroc din localitatea 23 august, înainte de a da lovitura.

„În data de 24 aprilie, în jurul orei 4.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie 23 August au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale (profil jocuri de noroc) şi, prin ameninţare cu un cuţit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă. Din cercetări s-a stabilit faptul că, înainte de a pătrunde în societatea comercială în cauză, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța, conform Agerpres.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată și fac cercetări pentru a-l identifica pe autorul jafului.

Săptămâna aceasta, o tentativă de jaf a avut loc la o bancă din Brașov, unde în luna decembrie a fost aruncat în aer un bancomat.

sursă foto: captură video antena3


Citește și:

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!


 

Close
Închide
  Close