Mergi direct la conținut »
Iarna s-a întors în Maramureș. Stratul de zăpadă a ajuns la 64 de centimetri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Iarna s-a întors în Maramureș. Stratul de zăpadă a ajuns la 64 de centimetri

Iarna s-a întors în Maramureș. Stratul de zăpadă a ajuns la 64 de centimetri

Iarna s-a întors în nordul țării. Autoritățile au anunțat că a nins puternic în Pasul Gutâi, în pasul Prislop. La Cavnic, stratul de zăpadă a ajuns la 64 de centimetri.

„Ninge pe toate sectoarele de drumuri naționale din zonele de deal și de munte. Carosabilul este curat, dar umed pe toate sectoarele de drumuri naționale din județ.

Temperatura aerului are valori cuprinse între 0 si 2 grade Celsius în zonele de deal și de munte. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 13 utilaje și au împrăștiat 43 tone material antiderapant, respectiv 250 kilograme clorură de calciu.

S-au împrăștiat 103 tone de sare

Stratul de zăpadă este prezent în zonă de deal și munte, măsoară 64 centimetri la Cavnic, 39 centimentri la Vf. Iezer, 30 centimetri la Băiuț, 8 centimentri la Luhei, 2 centimetri la Firiza, Valea Vaserului, Groșii Țiblesului, Baia Borșa”, a spus Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș, pentru ziarmm.ro.

„A nins în zonele montane. Zăpada frământată cu grosimea de până la 1 centimetru este depusă pe carosabilul DN 18, în Pasul Gutâi, între kilometrul 22 și kilometrul 33, respectiv în Pasul Prislop, între kilometrul 156 și kilometrul 180.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 13 utilaje și au împrăștiat 103 tone sare. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări în zona montană de pâna la 60 km/h”, a mai precizat Dan Bucă.


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Close
Închide
  Close