MENIU CAUTĂ

Iată ce pasiuni periculoase au bogaţii noştri

Distribuie

Honorius Prigoană are o pasiune pentru viteză, motiv pentru care tatăl său i-a făcut cadou două avioane, potrivit evz.ro. Nu a ezitat, însă, să o facă lată-aflat la manşa unui avion de mici dimensiuni, a trecut în spaţiul aerian al Ucrainei, ignorând semnalele radio ale turnului de control.

Costeluş Căşuneanu, băiatul cel mare al ”Regelui asfaltului” e pasionat de maşini. Are un Bugatti Veyron cu 1.001 cai dar şi alte maşini de teren cu care participă la raliuri sau curse de off-road. Pentru că îi place adrenalina, Costeluş nu ratează nici o competiţie pentru maşini puternice.

Victor Ponta nu poate să stea departe de raliuri! Chiar dacă s-a răsturnat cu maşina, în octombrie a anului trecut, când participa la o astfel de competiţie, nu poate să renunţe la pasiunea lui.

Fraţii Marius şi Emil Cristescu au făcut afaceri bănoase pe seama pasiunilor lor periculoase. Împătimiţi ai armelor şi ai tehnicii militare, cei doi au la Orăştie cinci avioane militare, 50 de tunuri, dar şi o colecţie frumoasă de maşini scumpe şi rapide. Marius Cristescu a declarat de mai multe ori că are o adevărată pasiune pentru cursele de motociclete.

Sursa foto: Evz.ro

Citește mai multe despre Gheorghe Naghi pe Libertatea.

Comentarii