De Daniel Ionașcu,

Ce specificații are LG V30

LG V30 este urmașul modelelor V10 și V20 și acum vine cu ecran OLED de 6 inchi, dar și cu margini foarte mici. Ecranul are rezoluția de 2.880 x 1.440 pixeli în format 18:9. LG îl denumește FullVision, acesta este întrucâtva similar cu Infinity Display, de pe Samsung Galaxy S8 și Galaxy Note 8.

LG V30 are procesor Qualcomm Snapdragon 835, dar doar 4 GB de memorie RAM, spre deosebire de cei 6 GB de pe Note 8. Pentru stocare sunt disponibili 64 GB sau 128 GB, însă există un slot care card MicroSD prin care capacitatea poate fi crescută.

Pe partea din spate se regăsesc două camere, una de 16 megapixeli și alta de 13 megapixeli.

Recunoaștere vocală și sunet hi-fi

LG V30 poate fi deblocat prin recunoaștere facială, dar și prin recunoaștere vocală, aceasta fiind o noutate introdusă de către LG.

Modelul este rezistent la apă, având certificare IP68. Senzorul de amprentă se regăsește pe partea din spate, dar sub sistemul de camere, într-un loc mult mai accesibil față de modelele de top de la Samsung, care plasează senzorul lângă camerele foto.

De asemenea, LG V30 păstrează mufa audio de 3,5 mm, spre deosebire de Apple, care a eliminat-o încă de anul trecut odată cu lansarea iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Tot legat de sunet, V30 vine cu un quad DAC pentru sunet de înaltă calitate, dar și cu căști Bang & Olufsen, relatează TheVerge.

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante
Recomandări

Accident mortal! Victima și-ar fi mutilat soția cu acid, chiar înainte de impact. Detalii șocante

Bateria este de 3.300 mAh, la fel ca cea de pe Note 8. Pe de altă parte, LG a eliminat accesul la baterie și ecranul secundar din partea frontală.

Versiunea de Android cu care vine este Android 7.1.2, peste care vine interfața proprie a LG.

Prețul și data de lansare

Prețul nu a fost anunțat, dar cum specificațiile sunt de top este de așteptat ca acesta să aibă un preț apropiat competitorilor săi direcți.

Nici data de la care acesta poate fi achiziționat nu a fost anunțată, dar presa sud-coreeană scrie că LG V30 va fi disponibil în țara de baștină odată cu Galaxy Note 8, adică din 21 septembrie, potrivit ZDNet.

Smartphone-ul LG V30, cel mai performant telefon realizat vreodată de către LG, a fost prezentat la târgul IFA 2017 de la Berlin

Sursa foto: LG Electronics

Smartphone-ul LG V30, cel mai performant telefon realizat vreodată de către LG, a fost prezentat la târgul IFA 2017 de la Berlin. LG V30 în culori diferite

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum
GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize