Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase vrea să facă muncă în folosul comunității, după ce a condus cu permisul suspendat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ilie Năstase vrea să facă muncă în folosul comunității, după ce a condus cu permisul suspendat

Ilie Năstase vrea să facă muncă în folosul comunității, după ce a condus cu permisul suspendat

Ilie Năstase, audiat în dosarul în care este cercetat pentru că a refuzat prelevarea mostrelor biologice şi că a condus cu permisul suspendat, a spus instanţei că regretă situaţia creată deoarece are familie şi copii. În plus, avocatul lui a subliniat că este dispus să facă muncă în folosul comunităţii, relatează Mediafax. 

De Dana Aramă,

În schimb, fostul mare campion își dorește să fie judecat prin procedură simplificată și să fie amânată executarea pedepsei. În cazul în care era găsit vinovat, el risca până la 6 ani de închisoare.

„Este şi culpa domnului Năstase şi a organelor de poliţie. A avut o atitudine sinceră. A precizat că nu credea că săvârşeste o infracţiune că refuză prelevarea de sânge. (…) Legat de-a doua faptă, distanţa dintre cele două fapte este mică. Între 4 dimineaţa şi 11 când, a mers la camera de gardă pentru că prezenta leziuni grave care i-ar fi pus viaţa în pericol.

Stătuse 3 ore la Mina Minovici (institutul de Medicină Legală, n.r.), stresul post traumatic cauzat de încătuşare starea emoţională era de înţeles. (…) Nu s-a urcat la volan, a luat scuter pentru că avea permis de conducere eliberat la Monaco, potrivit căruia avea dreptul să conducă acel scuter. Nu a ştiut că dreptul de a conduce i-a fost suspendat”, a spus, în faţa instanţei de la Judecătoria Sectorului 1, apărătorul lui Ilie Năstase, potrivit Mediafax.

Totodată, avocatul a subliniat că solicită, în numele clientului său, posibilitatea de a se „îndrepta” fără a-i fi pătat cazierul.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

„Nu mi se pare normal că agentul de poliţie care trebuie să prevină faptele contravenţionale şi penale să decidă să-l urmărească din spate şi să-l lase să producă infracţiunea. (…) Domnul Năstase a spus că poate presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii. Nu a mai fost condamnat la închisoare. (…) Nu solicităm clemenţa, dar să daţi posibilitatea să se îndrepte altfel decât cu pătarea cazierului. Inculpatul are peste 70 de ani, conduita lui îl precede. Prezenta echimoze pe tot trunchiul, cu toate acestea nu a fost tras la răspundere responsabilul. Solicităm amânarea aplicării unei pedepse pentru ambele fapte, să stabiliţi termen de încercare de 2 ani”, a mai spus avocatul.

Chemat în fața instanței, Ilie Năstase a afirmat:

„Regret foarte mult situaţia. Am şi eu o familie, copii şi regret”.

În data de 25 mai 2018, Ilie Năstase, reținut, încătușat și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.


Citește și: 

O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close