Bani si miei
aruncati de Paste

Joi seara, intr-o emisiune transmisa de postul public de televiziune, Iliescu a calificat drept „mitocanesc”, „caricatural” gestul unei persoane care cu cateva zile inainte de Paste a aruncat bani din masina „ca sa se inghesuie saracii”, fara insa sa spuna numele persoanei pe care a criticat-o. seful statului a spus insa, pe de alta parte, ca nu poate fi dezavuat orice act de caritate. El a precizat ca a devenit o „practica” de Craciun si de Paste ca autoritatile locale sa acorde sprijin oamenilor nevoiasi, ceea ce nu trebuie condamnat. Ion Iliescu a precizat insa ca dezaproba astfel de acte care sunt facute „de fatada”, fiind folosite in scopuri politice.
Daca in ceea ce priveste „darnicia” unora de Paste nu a fost comentata in nici un fel de premierul Adrian Nastase, apropierea zilei de 1 Mai nu a putut fi trecuta cu vederea. El a atras atentia asupra „pericolului transformarii unor sarbatori in pomeni organizate si circ ieftin”, cerandu-le celor responsabili „sa nu se comporte ca niste imbogatiti de razboi care arunca cu bani pe strada. Nimeni nu este ales pentru a oferi pomana”, mai spune premierul Nastase. Cei doi nu au facut referire la nici o persoana, dar vizati au fost, cu siguranta, Dinel Staicu si Dumitru Sechelariu. Patronul clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, candidat la primarie, a impartit, in urma cu o saptamana, cadouri in cartierul Craiovita, aproximativ 200 de persoane incaierandu-se pentru darurile oficialului craiovean. La plecare, Dinel Staicu a aruncat in sus aproximativ 25 de milioane de lei, moment care a provocat o alta bataie generala.
La inceputul saptamanii trecute, sute de persoane, majoritatea rromi, au luat cu asalt Primaria Bacau pentru a intra in audienta la primaru Dumitru Sechelariu, in speranta ca vor primi bani de la acesta. Pentru restabilirea ordinii a fost necesara interventia unui detasament de jandarmi. in medie, fiecare solicitant s-a ales cam cu cate doua milioane lei.
Un alt darnic al momentului pascal a fost Gigi Becali. El a oferit satenilor din comuna Voluntari mai multe zeci de miei, creand o busculada generala in zona.

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense