Mergi direct la conținut »
VIDEO / Imagini cu hoții în acțiune, în timp ce aruncă în aer un bancomat din sectorul 3
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO / Imagini cu hoții în acțiune, în timp ce aruncă în aer un bancomat din sectorul 3

Anchetatorii au făcut publice imagini de pe camerele de supraveghere, care au surprins momentul în care este aruncat în aer bancomatul de pe bulevardul Theodor Pallady din sectorul 3.

De Dragoș Tănase, Daniel Stanciu,

În imagini se poate vedea cum hoţii introduc material explozibil în ATM, pentru a-l putea detona. Apoi, apar cadre din interiorul clădirii, în care este surprins momentul exploziei bancomatului.

Aceștia ar fi folosit, în premieră în România, o substanţă explozivă artizanală foarte puternică, numită „Mama lui Satana”, folosită de jihadişti în atacuri teroriste, potrivit Antena 3.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Bancomatul a fost aruncat în aer, luni, în jurul orei 04.30, la o filială bancară, iar hoții au plecat cu suma de 350.000 de lei, însă prejudiciul total nu a fost stabilit deocamdată, fiind vorba și de valută. Acesta urmează să fie stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite.

Poliţiştii Secţiei 13 au fost sesizaţi, în acea dimineaţă, că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. S-a demarat ancheta şi urmează a se stabili, împreună cu reprezentanţii băncii care este prejudiciul.


Citește și:

Un bărbat din Sibiu a luat banii uitaţi de o femeie într-un bancomat. Poliția cere sprijinul cetățenilor, pentru a-l prinde

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoții n-au găsit niciun leu, fiindcă toți banii fuseseră scoși anterior

Bancomat furat cu excavatorul în Irlanda de Nord. Imagini din timpul jafului spectaculos / VIDEO


 

Close
Închide
  Close