Mergi direct la conținut »
Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoții n-au găsit niciun leu, fiindcă toți banii fuseseră scoși anterior
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoții n-au găsit niciun leu, fiindcă toți banii fuseseră scoși anterior

Un bancomat a fost aruncat în aer în oraşul Arad, în noaptea de marţi spre miercuri, însă hoţii nu au reuşit să fure nimic pentru că aparatul nu era alimentat cu bani.

Explozia a avut loc în cursul nopții de marți spre miercuri pe Calea 6 Vânători la sucursala unei bănci. Explozia a fost atât de puternică încât locul în care se afla bancomatul a fost distrus complet, a anunțat aradon.ro.

Hoții au crezut că dau lovitura vieții lor însă în ATM nu se aflau bani. Angajații sucursalei bancare au fost sesizați în zilele de dinaintea exploziei urme care indicau faptul că se „umblase” la bancomat.

În ianuarie, un alt bancomat a mai fost aruncat în aer la Arad

Alarmați de aceste semnale, reprezentanții băncii au decis să scoată toți banii din bancomat. În ceea ce privește identitatea celor care se fac vinovați de explozia bancomatului, cercetările sunt efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad au precizat că explozia a fost provocată de un dispozitiv artizanal, iar cercetările în această speță continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un alt bancomat a fost aruncat în aer în oraşul Arad, iar hoţii au scos din aparat trei cutii metalice în care se aflau aproape 500.000 de lei. În luna martie, hoţii, un bărbat şi o femeie, au fost prinşi de poliţişti. Aceştia sunt bănuiţi şi că au încercat să fure bani dintr-un bancomat din Timişoara.


Interviu cu Clotilde Armand, vicepreședinte USR și consilier local la sectorul 1, despre politică și problemele din administrația locală: «La PSD e o caricatură de femeie, care distruge România»

Close
Închide
  Close