MENIU CAUTĂ

VIDEO / Imagini cu Mihai Gâdea pe aeroport, în vacanță. “Sper că te trezești bine, dimineața!”

Distribuie

În fiecare duminică seara, la Antena 3, poti fi văzuți Mircea Badea și Mihai Gâdea, dezbătând problemele sociale și politice din România. Doar că pe 12 august a lipsit de la emisiune, iar locul său a fost luat de Răzvan Dumitrescu. Acum, au apărut imagini cu Mihai Gâdea în vacanță în SUA.

Pe pagina de Facebook a Cristinei Șerban a apărut un scurt filmuleț cu Mihai Gâdea, care ateriza la ora 02.10, la Terminalul 7 al Aeroportului Internațional John F. Kennedy din New York/SUA, venind dinspre Londra.

„Să îl primim cu aplauze. Pentru ca îl apreciem, desigur”, este mesajul ironic, scris, al Cristinei, pentru că apoi se poate azui și vocea ei, pe înregistrare: ”Iată ce face Mihai Gadea, după ce împroașcă cu noroi în noi. Pleacă în State (Statele Unite ale Americii/SUA – n.r.), să se distreze. Asta face…”

”Sper că te trezești bine, dimineața!”, i-a spus Cristina lui Mihai, atunci când au fost față în față, câteva secunde.

Mihai Gâdea era îmbrăcat sportiv, cu pantaloni scurți, un tricou și geacă, ochelari de sore și o șapcă. Vacanța sa are loc când în țară se dezbat violențele extreme care s-au întâmplat la protestul diasporei de vineri, 10 august.

În schimb, colegul și prietenul lui – Mircea Badea – rămas în țară, s-a plâns că, după violențele din Piața Victoriei, „a primit două mii de amenințări cu moartea”.


Citește și: Consilier în Guvernul României, mesaj şocant după incidentele de vineri din Piaţa Victoriei: „Trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă!”


 

Citește mai multe despre Mihai Gâdea, razvan dumitrescu, antena 3, piata victoriei, Protest, SUA (Statele Unite ale Americii) și violențe pe Libertatea.

Comentarii