MENIU CAUTĂ
12 Aug. 2018 10:12

Mesajul postat de Mircea Badea după violențele din Piața Victoriei. „Am primit două mii de amenințări cu moartea”

Distribuie

Mesajul postat de Mircea Badea după violențele din Piața Victoriei. Realizatorul TV, Mircea Badea, susține că a primit două mii de amenințări cu moartea de la „oameni minunați și descreierați”. Badea afirmă că va depune plângeri penale.

Mircea Badea i-a criticat și pe cei care au ignorat somațiile jandarmilor care au intervenit în forță cu gaze lacrimogene la protestul diasporei de vineri.

„Când cel de lângă ține aruncă în jandarmi cu chestii și nu te dai mai încolo nici în urmă somațiilor, poți să pățești nasoale. Nu există gaze cu lunetă.

Când te duci cu copilul la un miting în legătură cu care ești avertizat că s-ar putea să vină huligani înseamnă că ești descreierat și un pericol pentru propriul copil.

Când arunci cu pietre în jandarmi și ei ajung lângă ține, iar tu ridici pacifist și inocent mânuțele, iți iei totuși niște bastoane', a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, realizatorul TV a precizat că va depune plângeri penale pentru că a primit numeroase amenințări cu moartea.

„Cred că am primit în ultimele 24 de ore două mii de amenințări cu moartea de la oamenii minunați, pașnici și descreierați. Multe dintre acestea vor fi cauza unor plângeri penale', a adăugat Badea.

În iunie, Oreste l-a făcut praf pe Mircea Badea, printr-un mesaj dur postat pe contul de socializare. Reacția prezentatorului tv vine după mitingul organizat de PSD în Capitală, sâmbătă, 9 iunie, când iubitul lui Carmen Brumă a ieșit în stradă alături de alți susținători.

Mesajul postat de Mircea Badea după violențele din Piața Victoriei

Mesajul publicat de Mircea Badea, pe Facebook în urma protestelor


Citește și VIDEO/ Actori celebri atacaţi cu gaze lacrimogene şi fugăriţi de jandarmi


 

Citește mai multe despre miting și piata victoriei pe Libertatea.

Comentarii