Mergi direct la conținut »
Cazul Caracal. Interlopul Rădoi îndreaptă pistolul către jandarmi în timpul unei răfuieli! În altă filmare, bate un om în plină stradă. Imagini de arhivă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cazul Caracal. Interlopul Rădoi îndreaptă pistolul către jandarmi în timpul unei răfuieli! În altă filmare, bate un om în plină stradă. Imagini de arhivă

Remus Rădoi, omul la care a apelat șeful Poliției Olt, Nicolae Alexe, pentru a o găsi pe Alexandra, are un trecut tumultos, fiind inclusiv condamnat pentru că a desfigurat un rival.

De Răzvan Luțac,

Libertatea a descoperit în arhiva PRO TV două filmări incredibile în care Rădoi, patron al unei firme de pază abonată la contracte cu statul, ataca oameni în plină stradă și scotea pistolul pe stradă în 2010.

Mai întâi, acesta era surprins pe camerele de supraveghere în timp ce sărea peste un bărbat numit Tiberiu Iliescu, care susținea, mai mult, că „un polițist a văzut toată scena, însă s-a întors cu spatele și a plecat!”.

Apoi, „nici măcar paznicul băncii din apropiere nu a sunat la 112!”.

Cu doar câteva luni în urmă, Rădoi, supranumit „Codiță”, era în rolul principal al unei bătăi din Caracal, în care scotea pistolul lângă un om al legii. Polițiștii și jandarmii păreau depășiți de situație. Totul se întâmplase după ce Rădoi și un rival se ciocniseră cu mașinile în oraș.

În 2011, Remus Rădoi a fost condamnat de Judecătoria Caracal la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare după ce, în 2007 și 2009, i-a bătut pe rivalii Ilie Dicuț și același Tiberiu Iliescu. Acesta a făcut recurs la Curtea de Apel Craiova, însă a rămas cu pedeapsa din prima instanță.

Close
Închide
  Close